Creatief? Fleur je keuken op met deze 5 tips!

Creatief? Fleur je keuken op met deze 5 tips!

Tegenwoordig zijn keukendesigns steeds stijlvoller. Dé juiste en smaakvolle decoratie blijft toch vaak wat achter. Terwijl er zoveel extra’s zijn om je keuken op te fleuren. Met al een paar details kun je je keuken een hele andere dimensie geven. Wij helpen je graag met deze 5 tips om je keuken op te fleuren!
​te bewerken.

1. Krijtverf

​Je hebt allerlei boodschappen die je nog moet halen. Pen en papier kun je niet vinden. Wat denk je van krijtverf in je keuken? Zo kun je gelijk je boodschappen noteren en vergeet je niks. Het geeft een keukenkastje of de koelkastdeur net iets meer flair.

2. Groen

​Planten worden niet alleen maar in de woonkamer geplaatst. De keuken is ook een ideale plaats om een paar planten neer te zetten. Het geeft een huiselijk gevoel in de keuken. Zo zou je ook wat kleinere boompjes neer kunnen zetten. Een voorbeeld is een citroenboompje, deze kun je gelijk plukken en gebruiken in de heerlijke gerechten die je maakt. Het gele van de citroen zorgt gelijk voor wat meer kleur.

3. Verlichting

​Verlichting heb je nodig om te kunnen zien wat je doet tijdens je kookkunsten. Waarom zou je een saaie plafonniere ophangen als je ook je eigen keukenlampen kunt maken. Een voorbeeld is een matglazen witte karaf met kurk. Maar er zijn ook talloze andere manieren om zelf een prachtige keukenlamp te maken.

4. Kruiden

​Aromatische kruiden geven een frisse en natuurlijke geur aan je keuken. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te pakken om te gebruiken bij de bereiding van je maaltijden. Je kunt op verschillende manieren deze kruiden verwerken in je keuken. Hang ze bijvoorbeeld in verticale zakken aan de muur of word zelf een kunstenaar en maak er een plantschilderij van.

5. Decoratieve wandplanken

​Je keuken is als het ware één grote opslagruimte… tenminste als je die ruimte hebt. Je kunt dit zelf creëren door een grote, houten wandplank toe te voegen. Hier kun je bijvoorbeeld al je kruiden op kwijt. Zet je kruiden op kleur en het maakt je keuken een stuk vrolijker of plaats een plant, dat geeft een knusse sfeer.

Over Bob

Keukenrenovatie is goedkoper dan je denkt. Door nieuwe deurtjes te plaatsen creeër je al een geheel andere look.

Onze merken