De keukentrends van 2020 op een rij!

De keukentrends van 2020 op een rij!

Een nieuw jaar vraagt om nieuwe snufjes en nieuwe ontwikkelingen. Benieuwd wat het nieuwe jaar voor je in petto heeft? Lees dan deze blog en kom achter de keukentrends van 2020!

Geef je keuken een natuurlijke tint

In 2020 gaan we terug naar de natuur. Met natuurlijke materialen als bamboe, hout en marmer tover je jouw keuken om tot een ware oase van rust. De kleuren brons, goud, messing en koper dragen hier eveneens aan bij. Combineer alle elementen en ga voor een luxe uitstraling met een uitgesproken en warme sfeer. Zo kies jij een natuurlijke keuken!

De basis blijft zwart

Net als vorig jaar, blijkt de zwarte keuken een echte trend. Witte keukens maken steeds meer plaats voor zwart en andere donkere tinten. Een zwarte keuken straalt luxe uit en is perfect te combineren met je bestaande interieur. En niet alleen de keuken, maar ook de apparatuur in de keuken moet zwart. Of je nu kiest voor een vaatwasser, koffiemachine of oven: als het maar zwart is, dan zit je zeker goed.

Spelen met licht

Ook verlichting is een terugkerend onderdeel in je keuken. Zoals je hebt kunnen lezen, is verlichting onmisbaar in je keuken. Een speels effect creëren, doe je door licht boven, onder of in de kasten te plaatsen. Zo schep je tevens diepte in de keuken. Licht zorgt daarnaast ook voor sfeer en maakt dat een strakke keuken gezelliger en knusser aan voelt. Kies voor ledverlichting om ook de moderne uitstraling in je keuken te behouden.

Lekker connecten

Nieuwe technologie in de keuken blijft zich ontwikkelen. Je ziet steeds vaker ‘slimme’ apparatuur die met behulp van Wifi met elkaar communiceren. Een vernuftige ontwikkeling is het koppelen van je apparaten. Zo kun je de huiskamerverlichting koppelen met bijvoorbeeld de oven. Wanneer de oven dan klaar is met het voorverwarmen, gaat het licht in de woonkamer knipperen. Ideaal toch?

Welke trend kies jij?

En, ga jij voor een natuurlijke of zwarte keuken? Of ga je spelen met licht en koppel je je apparaten aan elkaar? Wat je ook doet, ik help je er graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk hier voor meer keukeninspiratie.

Over Bob

Keukenrenovatie is goedkoper dan je denkt. Door nieuwe deurtjes te plaatsen creeër je al een geheel andere look.

Onze merken