Keukenrenovatie

In enkele stappen naar uw droomkeuken

Keukenrenovatie

Geef uw keuken een tweede leven met een keukenrenovatie! Vervang bijvoorbeeld oude kastdeuren, handgrepen en plinten. Hiermee krijgt uw keuken een compleet nieuwe look. Benieuwd hoe uw keuken kan worden gerestyled? Met onze online keukenconfigurator is dat een fluitje van een cent.

 

Voor en na foto’s

 

Keukenconfigurator

In 5 stappen een offerte voor een compleet vernieuwde keuken? Dat is de keukenconfigurator van Bob Keukenbouwer! Hoe het werkt? Kies uw favoriete keukendeurtjes, bepaal de kleur en voeg meteen nodige accessoires toe. Ontvang de offerte in een mum van tijd per e-mail. Wij meten graag nog alles even na, zo weten we zeker dat alles past. Vervolgens worden de bestelde keukendeurtjes, keukenlades -en accessoires in uw keuken gemonteerd!

Keukenrenovatie projecten

In de afgelopen jaren hebben wij al vele keukens mogen renoveren. Benieuwd naar de keukenrenovatie projecten die wij onlangs hebben afgerond? Bekijk de onderstaande foto’s voor inspiratie.

 

Sfeerimpressie

Keukenrenovatie bij Bob

  • Persoonlijke service
  • Kwalitatief keukenapparatuur
  • Keuken in 3D ontwerp
  • Eigen montageteam
  • Keukenrenovatie
Ik wil renoveren

Over Bob

Keukenrenovatie is nog nooit zo eenvoudig geweest. In 5 simpele stappen vraagt u een offerte aan & ontvangt u deze binnen een mum van tijd in uw mailbox.

Vragen? Schroom niet om contact op te nemen. Stuur een WhatsApp'je en ik reageer zo snel mogelijk!

0624999134 Contact

Wat klanten zeggen over mijn keukenbouwer

Op zoek naar het perfecte keukenblad, kwamen we bij Bob terecht. Hij heeft ons ontzettend goed geholpen, waardoor we nu een prachtige keuken hebben staan. Hartelijk dank!

~ Svea Reekers
Onze merken