Durf jij het?! Pak uit met gewaagde kleuren in je keuken!

Durf jij het?! Pak uit met gewaagde kleuren in je keuken!

Het is soms lastig om een keuze te maken voor een kleur in je keuken: ga je voor wit, zwart of toch grijs? Het zijn neutrale kleuren die erg populair zijn. Maar wil je écht uitpakken? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos! In deze blog geven wij je een flinke dosis inspiratie voor het uitpakken met gewaagde kleuren!

Trend van het moment: okergeel

Keuken met gele achterwand
Keuken met gele achterwand

Het is een duidelijk aanwezige trend momenteel: (oker)geel. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om deze kleur te verwerken in accessoires. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van je keukenkastjes of achterwand in het okergeel? Zo ben jij ervan verzekerd dat jouw keuken eruit knalt, oftewel: een echte eyecatcher is!

Retrolook: zachtroze

Keuken met zachtroze keukenkastjes
Keuken met zachtroze keukenkastjes

Een iets minder gewaagde kleur, maar niet minder opvallend: zachtroze. Een kleur die zorgt voor een echte retrolook in jouw keuken. Je kunt er voor kiezen om de gehele achterwand zacht roze te maken, maar verwerk je het oudroze in jouw lampen, keukenkasten of aanrechtblad dan pak jij pas écht uit!

Rustgevend groen

Keuken met limoengroene achterwand
Keuken met limoengroene achterwand
groene keuken
Keuken met groene achterwand

Laten we beginnen met een: wist je dat? Groen een rustgevend effect heeft? Als jij vaak in de stress aan het koken bent voor bijvoorbeeld uitgebreid diner, is groen de juiste kleur voor jouw keuken! Kies voor een groene achterwand zoals op de foto of durf jij echt uit te pakken en kies voor limoengroen.

Vandaag is rood

Rode keuken
Keuken met rode keukenkastjes

Een kleur die – als we naar de trends kijken – niet veel meer voorkomt: rood. Máár dat wil niet zeggen dat rood niet meer acceptabel is in de keuken. Rood straalt passie en energie uit, als het bij je past zou het zeker een goede mogelijkheid zijn om uit te pakken. Je moet het echter wel durven, maar met een rode keuken kan jouw bezoek niet meer om je interieur heen!

Overtuigd?

Hopelijk heeft deze blog je laten zien wat de mogelijkheden zijn met het uitpakken met gewaagde kleuren! Heb je vragen over de mogelijkheden van jouw nieuwe of oude keuken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Over Bob

Keukenrenovatie is goedkoper dan je denkt. Door nieuwe deurtjes te plaatsen creeër je al een geheel andere look.

Onze merken