Een zomerse keukenrenovatie doe je zo!

Een zomerse keukenrenovatie doe je zo!

Het weer wordt beter, de temperaturen schieten weer omhoog. Voor velen het ideale moment om weer lekker in en om huis bezig te gaan. Met een mini-keukenrenovatie zorg je voor het ultieme wauw-gevoel als jij je keuken binnenkomt. Met onze tips zorg je in een mum van tijd voor een zomerse keukenrenovatie!

Accessoires

​Nieuwe accessoires in een keuken zijn altijd welkom. Moderne rekjes aan de muur, leuke potjes waar je plantjes in kunt doen en een nieuw servies maakt je keuken weer helemaal fris! Het servies kun je een mooie, prominente plek geven op een gave plank of aan rekjes aan de muur.

Urban Jungle

​Natuurlijke elementen zorgen ervoor dat jouw keuken er weer als nieuw uitziet! De zomer staan voor de deur; hoe fijn zou het zijn om deze frisse zomerse look ook in je keuken door te voeren? Plaats plantjes als blauwe druifjes, tulpen en narcissen. Zo creëer je in een handomdraai een vrolijke voorjaarssfeer. Echt helemaal gek van planten? Haal dan de nieuwste woontrend naar binnen: Urban Jungle. Plaats veel groene planten, bijvoorbeeld de pannekoekplant of een mooie cactus. Van statige eye-catcher tot subtiele hangplant: eigenlijk is er bij de Urban Jungle maar één regel: hoe groener hoe beter!

Van kleuren wordt je altijd vrolijk

​Kies voor kleur in je keuken! Wil je niet je muren schilderen, maar toch een opvallende, permanente kleur naar binnen halen? Een nieuwe achterwand in de keuken maakt jou zeker blij! De achterwanden zijn in diverse vrolijke kleuren (maar uiteraard ook in subtiele of naturel tinten) verkrijgbaar bij ons. De achterwanden bestaan uit één stuk, dat houdt in dat het naadloos is. Oftewel: extra handig bij het schoonmaken!

Mini-renovatie, doe het zelf!

​Daarnaast is het ook mogelijk om zelf je muur in de keuken een eigen kleurtje te geven. Dit is zo gepiept! Afplakken, alles goed afdekken met een zeil, kleurtje uit kiezen en verven maar! Liever niet schilderen? Met kleurrijke accessoires creëer je al snel een zomers gevoel.

Doen, doen, doen!

​Vind jij het lastig om de juiste sfeer in je keuken door te voeren? Nog tot en met juni geven wij bij aanschaf van een nieuwe keuken een gratis sessie met een interieurontwerpster cadeau. Zo heb je binnen no-time de keuken van je dromen!

Over Bob

Keukenrenovatie is goedkoper dan je denkt. Door nieuwe deurtjes te plaatsen creeër je al een geheel andere look.

Onze merken