Geef jouw keuken een tweede leven met een keukenrenovatie

Geef jouw keuken een tweede leven met een keukenrenovatie

Toe aan nieuwe keuken maar je beschikt niet over het budget? Een keukenrenovatie is een goed alternatief! Hiermee krijgt je keuken een compleet nieuwe look. Vervang bijvoorbeeld oude kastdeuren, handgrepen en plinten. Benieuwd hoe jouw keuken kan worden gerestyled? Met onze online keukenconfigurator is dat een fluitje van een cent. Extra voordeel: je ontvangt in een mum van tijd de offerte!

Keukendeuren- en lades

​Wil je je keuken een nieuwe look geven? Vervang dan de keukenkastjes of lades! Deze kunnen in verschillende soorten materialen en kleuren worden geleverd. Daarnaast leveren én monteren we losse (houten) fronten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier het overzicht aan keukendeurtjes. Twijfel je over de kleur? Vraag een gratis sample aan!

Grepen of greeploos?

​Er zijn allerhande kleuren en soorten handgrepen te koop. Ga je voor grijs, zwart, wit of levergroen? Wat voor materiaal kies je: RVS, aluminium, nikkel, zilver, koper, chroom of één met een gouden randje? Liever geen grepen? Greeploze systemen zijn helemaal hot! Ook hierin zijn verschillende opties mogelijk zoals tip-on druksysteem, afgeschuinde fronten en onzichtbare metalen greeplijsten.

Keukenconfigurator

​In 5 stappen een offerte voor een compleet vernieuwde keuken? Dat is de keukenconfigurator van Bob Keukenbouwer! Hoe werkt deze online configurator? Kies je favoriete keukendeurtjes, bepaal de kleur en voeg meteen nodige accessoires toe. Ontvang de offerte in een mum van tijd in je mailbox! Blij met de offerte? Wij meten graag nog alles even na, zo weten we zeker dat alles past. Vervolgens worden de bestelde keukendeurtjes, keukenlades -en accessoires in je keuken gemonteerd!

Over Bob

Keukenrenovatie is goedkoper dan je denkt. Door nieuwe deurtjes te plaatsen creeër je al een geheel andere look.

Onze merken