Het geheim van de onzichtbare tools

Het geheim van de onzichtbare tools

Zie het voor je: een ruime keuken met kookeiland, greeploze kastjes en strakke muren. En dan zijn daar de elementen die je liever niet ziet. Stopcontacten, de afzuigkap, het messenblok… Hoe kun je die obstakels in je keuken wegwerken en pas tevoorschijn halen wanneer jij ze nodig hebt? In deze blog kom jij achter het geheim van de onzichtbare tools in de keuken!

Onzichtbare tool 1: Onzichtbare stopcontacten

Ze zijn onmisbaar in iedere keuken: stopcontacten! Zonder stopcontacten geen werkende keukenapparatuur en makkelijk als je even snel je telefoon of tablet wilt opladen. Toch zitten ze soms in de weg. Wegwerken kun je doen op verschillende manieren. Camoufleer ze door ze dezelfde stijl als de keuken te geven of verwerk ze onder de bovenkasten en in lades. Hoe je echt onzichtbare stopcontacten krijgt? Met een stopcontact-zuil. Druk op een knop in het werkblad en een zuil met stopcontacten komt omhoog of verdwijnt. Neemt geen ruimte in beslag en staat nooit in de weg!

Onzichtbare tool 2: De afzuigkap is verstopt

Een afzuigkap is niet het mooiste onderdeel van de keuken, zeg nou zelf. Hij hangt precies op ooghoogte en leidt de aandacht af van het zorgvuldig uitgezochte werkblad en je mooie keukenkastjes. Maar dan is daar het zogeheten verzonken tafelventilatiesysteem. Deze geavanceerde en dus onzichtbare afzuigkap staat achter het fornuis en na het koken zakt deze weg in het kastje eronder. Weg met de dampen, vetten, geurtjes en… de afzuigkap!

Onzichtbare tool 2: Het weggewerkte messenblok   

Vooral met kinderen in de buurt wil je je messenblok niet in het zicht laten staan. Het derde technische snufje wat we met je willen delen, is een opbergsysteem voor al je messen. Net als de stopcontacten en de afzuigkap, zie je dit systeem komen en gaan met één druk op de knop. Met het opbergsysteem maak je bovendien gebruik van de verloren ruimte achterin je keukenkasten. Messenblok onzichtbaar en ruimte opgevuld: twee vliegen in één klap!

Het geheim van de onzichtbare tools ontrafeld?

We zouden je graag nog meer onzichtbare tools laten zien, maar dan zijn we bang dat je geen keuken meer overhoudt. Wel delen we graag deze blog met keukengadgets. Meer informatie over onzichtbare tools die geschikt zijn voor jouw keuken? Neem dan contact op met Bob, of kom langs in onze showroom in Joure.

Over Bob

Keukenrenovatie is goedkoper dan je denkt. Door nieuwe deurtjes te plaatsen creeër je al een geheel andere look.

Onze merken