Het jaar van praktische keukentrends

Het jaar van praktische keukentrends

Wanneer het keukentrends betreft, staat 2018 in het teken van een zeer praktische keukens. Zo worden energiezuinige en slimme apparatuur steeds belangrijker en wordt er meer aandacht besteed aan de optimale kookruimte. Lees je mee?

Energiezuinige keukenapparatuur

​Het scheelt niet alleen in de kosten, maar ook in het belasten van het milieu. We hebben het over energiezuinige keukenapparatuur. Uiteraard is dit al jaren een hot item. Maar…, we krijgen er toch steeds meer specifieke vragen over. Een absolute must dus om hier kritisch naar te kijken bij het inrichten of het aanschaffen van je keuken!

Keukenkastjes en -lades: ideaal voor opbergruimte!

In keukenkastjes en keukenlades kun je alles kwijt! Deze kun je makkelijk en optimaal indelen. We zien kasten en lades hoger worden, zodat ook het moderne keukenapparatuur een goede plaats heeft in de keuken. Lees hier welke keukenkastjes het beste bij jouw keuken passen!

Gecombineerde keukenapparaten

​De echte kookliefhebber heeft vaak veel keukenapparatuur. We zien steeds vaker apparatuur met een diversiteit aan functionaliteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gave combi-oven met meerdere functies om eten te verwarmen, te stomen, te grillen en te bakken? Zo’n gecombineerd keukenapparaat scheelt niet alleen in kosten – je hebt immers niet allemaal losse apparaten nodig – maar ook in ruimte!

Optimale kookruimte

​Wie een keuken aanschaft wil natuurlijk dat deze perfect bij de kookwensen en –voorkeuren past. Let hierbij ook op de ergonomische eisen. Niets is immers vervelender dan een werkblad dat nét te laag is of een afstand tussen kookeiland en keuken dat aan de krappe kant is. Wij brengen je wensen graag in kaart en komen vrijblijvend met een advies op maat. Zo maak jij efficiënt gebruik van de optimale kookruimte!

Over Bob

Keukenrenovatie is goedkoper dan je denkt. Door nieuwe deurtjes te plaatsen creeër je al een geheel andere look.

Onze merken