In de (hand)greep van je keuken

In de (hand)greep van je keuken

Handgrepen zijn een belangrijk onderdeel van je keuken. Ze bepalen niet alleen de uitstraling, maar zijn ook nog eens erg functioneel! De handgreep is namelijk het meest gebruikte onderdeel van je keuken. De grepen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. De keuze van dit product is dus niet eenvoudig. Geen zorgen: wij helpen je graag!

Vierkante en ronde knoppen

keukengreep
Vierkante knoppen worden al een poosje gebruikt, deze vinden we vooral terug bij strakke, moderne keukens, maar misstaan ook zeker niet bij landelijke keukens. Ronde knoppen ogen wat speelser dan vierkante knoppen. Ronde knoppen zie je dan ook vaak terug bij keukens in een wat klassiekere stijl.

Ringgrepen

keukengreep
​Een ringgreep is vergelijkbaar met de ouderwetse deurklopper. Deze passen goed bij een landelijke en klassieke keukens. De ringgreep komt in allerlei soorten en maten voor, dit bepaalt grotendeels de look van jouw keuken.

Stanggreep

keukengreep
D​e meest populaire handgreep op dit moment is de stanggreep. Hierin zijn super veel keuzemogelijkheden, van klein tot groot, van dik tot dun, verticaal of horizontaal en de diverse kleuren. Voor iedere keukenstijl is er wel een variant van deze handgreep te vinden. Zo heb je stanggrepen in industriële stijl, maar zijn er ook grepen die perfect matchen bij moderne keukens.

Kraanknoppen

keukengreep
​De kraanknop (ook wel de T-knop genoemd) zien we steeds vaker terug. Van oorsprong komt het model uit de negentiende eeuw waar deze als deurklinken gebruikt werden. De kraanknop matcht goed bij een robuuste of landelijke keuken.

Greeploze keuken

keukengreep
​Last but not least: de greeploze keuken! Hip, modern én strak. Een greeploze keuken oogt rustiger, luxueus en strakker. Ook heeft dit soort keukens het voordeel groter te lijken. Bijkomend voordeel: het is ook nog eens erg makkelijk schoon te maken!

Over Bob

Keukenrenovatie is goedkoper dan je denkt. Door nieuwe deurtjes te plaatsen creeër je al een geheel andere look.

Onze merken