Keukenapparatuur: de nieuwste technische snufjes – deel II

Keukenapparatuur: de nieuwste technische snufjes – deel II

Een echte liefhebber van gadgets? Met dit tweede deel over de nieuwste technische snufjes in de keuken ben jij in no-time op de hoogte! Deel I niet gelezen? Deze vind je hier.

Smart technology

​Al bekend met de Apple Homekit? Hiermee kun je verschillende apparaten met elkaar verbinden. Zo kun je alle apparaten via één systeem bedienen. Zo kun je met één afstandsbediening je lichten, gordijnen, verwarming én bijvoorbeeld je waterkoker bedienen!

keukenapparatuur

Draadloze apparatuur

In veel keukens zijn ze al te vinden: draadloze apparatuur. Zo is er bijvoorbeeld een draadloos tosti-ijzer en blender beschikbaar. Het grootste voordeel van draadloos keukenapparatuur is de mate van flexibiliteit. Immers: je bent niet meer afhankelijk van de stopcontacten, waardoor je eenvoudig kunt switchen in opstelling. Met draadloos keukenapparatuur lijkt je keuken tevens een stuk opgeruimder! Opladen gaat via een speciale pad. Hierin zit een spoel in gebouwd, waarmee de apparatuur kan worden opgeladen. Net zoals bij de nieuwste mobiele telefoons!

Via de smartphone

In dit tijdperk worden de apparaten steeds slimmer, zo vullen ze elkaar goed aan. Denk hierbij aan de slimme ovens, koelkasten of fornuizen die aangesloten kunnen worden op je smartphone. Zo vertelt je smartphone dat er iets loos is. Of je tovert een recept ervoor die dan op je fornuis verschijnt. Scheelt weer zoeken! Superhandig na een lange werkdag!

Ook vaatwassers worden steeds slimmer. Zo weegt de vaatwasser de hoeveelheid vaat en past met die informatie de hoeveelheid water aan. Ook meet dit apparaat zijn energieverbruik en voert hij zijn taken zo zuinig mogelijk uit. Is de vaatwasser toe aan vervanging? Via een notificatie op je smartphone word je daarvan op de hoogte gesteld. Zo hoef je daar ook niet meer naar om te kijken!

Over Bob

Keukenrenovatie is goedkoper dan je denkt. Door nieuwe deurtjes te plaatsen creeër je al een geheel andere look.

Onze merken