Keukenapparatuur: de nieuwste technische snufjes!

Keukenapparatuur: de nieuwste technische snufjes!

Dat de technologie enorme sprongen maakt, blijkt ook in de keukensector. Om de haverklap worden er gave, nieuwe gadgets en apparatuur gelanceerd. Koken wordt op deze manier steeds toegankelijker en eenvoudiger. Maar dat niet alleen: wat dacht je van een koelkast die voedselverspilling tegen gaat? Of een oven waarin verbranden niet meer aan de orde is? Wij zetten de nieuwste technische snufjes voor je op een rij!

Vaatwasser

​Wel een gehoord van internet of things? Kort gezegd houdt dit in dat alle apparatuur in je leven steeds meer met elkaar verbonden is en steeds ‘slimmer’ worden. Tegenwoordig is er al heel veel verbonden met wifi. Zo ook de vaatwasser! Het komt vaak voor dat de vaatwasser vergeten wordt. Zit je net op je werk en heb je de vaatwasser nog niet aangezet? Geen enkel probleem met de slimme vaatwasser! Via een app kun je deze besturen. Daarnaast geeft de vaatwasser meldingen over het programmaverloop en of je blokjes of schoonmaakmiddelen moet aanvullen.

Inductiekookplaat en afzuigkap

​Vergeet jij ook wel eens de afzuigkap aan te zetten? Dit is schadelijker voor je gezondheid dat men vaak doet vermoeden! Hoe makkelijk zou het zijn als jij de inductiekookplaat en afzuigkap tegelijk kunt bedienen? Dit is eenvoudig mogelijk met de InTouch, hiermee bedien je de afzuigkap bij je kookplaat, waardoor deze automatisch aangaat wanneer je gaat koken. Alle functies bevinden zich op werkbladhoogte, zijn goed zichtbaar en intuïtief te bedienen.

De slimme oven

​Je hebt het vast wel eens meegemaakt, een dochter die hulp nodig heeft bij het huiswerk, je baby die zijn flesje nog moet of je wilt nog snel eventjes een wasje draaien naast het koken. Ondertussen ben je helemaal vergeten dat je eten in de oven hebt gedaan. Vervolgens kom je terug in de keuken en is je gerecht aangebrand. Hier is een oplossing voor! De ‘slimme oven’ heeft een ingebouwde camera, waardoor je jouw eten eenvoudig in de gaten houdt. Dreigt het toch mis te lopen? Dan stuurt de oven je een notificatie. Verbrand eten is dus verleden tijd!

Intelligente koelkast

​Het komt je vast bekend voor: je gaat naar de supermarkt en je twijfelt of je nog verse sla in de koelkast hebt liggen. Je haalt voor de zekerheid toch nog maar een zakje, maar thuis blijkt dat er nog wat in de koelkast ligt. Deze situaties zorgen vaak voor voedselverspilling. Maar…, dat is verleden tijd met de intelligente koelkast. Deze is verbonden met een app, zodat je in de supermarkt kunt bekijken wat er nog in de koelkast ligt. Ideaal toch?

Over Bob

Keukenrenovatie is goedkoper dan je denkt. Door nieuwe deurtjes te plaatsen creeër je al een geheel andere look.

Onze merken