Keukenrenovatie

In enkele stappen naar je droomkeuken

In enkele stappen naar een compleet vernieuwde keuken

Bent u op zoek naar de keuken van uw dromen? Wat dacht u van een keukenrenovatie? Bij BOB Keukenbouwer kan dat al binnen simpele vijf stappen. Met onze handige tool offreer, ontwerp en bestelt u gemakkelijk uw droomkeuken. Door een keukenrenovatie kunt u straks niet meer wachten om te koken. Wij helpen u graag op weg om uw keuken een nieuw leven in te blazen!

Keukenconfigurator van Bob Keukenbouwer

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een prachtige keuken van hoogwaardige kwaliteit. Een keuken moet bij uw smaak en uw situatie passen. Door middel van een keukenrenovatie is uw droomkeuken straks realiteit. Heeft u veel ruimte nodig? Wilt u een kleurige keuken? Prefereert u een matte kleur of kiest u voor glanzend? Wij begrijpen dat u bij een keukenrenovatie vele opties wilt hebben. Daarom hebben we een tool gemaakt, zodat u de keuken van uw dromen kunt ontwerpen. In slechts vijf stappen bent u klaar!

Hoe werkt de keukenrenovatie tool?

Door een keukenrenovatie kunt u uw keuken een nieuwe leven inblazen. Ontwerp uw eigen keukendeurtjes! Gaat u voor porselein wit, hout of beton? Bij een renovatie door BOB Keukenbouwer kunt u rekenen op een keuken in hoogwaardige kwaliteit. Geef uw keuken een tweede leven en configureer gemakkelijk uw eigen keukendeurtjes. In vijf simpele stappen heeft u de renovatie van uw keuken klaar. We leggen u graag kort uit hoe dit werkt. Wilt u al beginnen met ontwerpen? Klik dan hier.

In de eerste stap bekijkt u welke keukendeuren er in uw nieuwe keuken passen. Een keukenrenovatie is niet compleet zonder nieuwe deuren. Welke stijl past bij u? Daarna kiest u voor de kleur naar keuze. Er zijn vele opties: verschillende kleuren wit, bijvoorbeeld, of staat zwart toch mooier? Ook kunt u voor mat gaan, of heeft u liever glanzende deuren?

Bij stap 3 kunt u precies invullen hoeveel deurtjes u wilt, of u bijvoorbeeld uw koelkastdeur ook wilt vervangen en of u lades wilt. Zo kunt u uw keuken naar wens indelen. Om uw keukenrenovatie compleet te maken, letten wij bij stap 4 ook op de details. Wilt u voor een extra chique look gaan? Dan kunt u er voor kiezen om glasdeuren te bestellen. Ook om de plinten hebben we gedacht. Daarbij kunt u grepen en een bijpassende verfset meebestellen.

In de laatste stap krijgt u een duidelijk overzicht van uw keukenrenovatie. Vraag een offerte aan en wij sturen u direct antwoord met welke kosten u kunt verwachten. U ontvangt een op maat gemaakte offerte. Daarna heeft u de mogelijkheid om een sample aan te vragen. Zo ontdekt u hoe de kleur naar keuze eigenlijk in uw huis past. Zo weet u zeker dat het net zo uitpakt als hoe u het in gedachten had. Als u zeker van uw zaak bent, gaan we de deurtjes voor u bestellen en monteren. De producten worden met de hand voor u gemaakt. Natuurlijk komen we uw nieuwe keuken ook bij u monteren! Zo maken wij u keukenrenovatie gemakkelijk, maar helemaal op maat.

Tip van bob

Welkom bij mijn keukenconfigurator! Keukenrenovatie is nog nooit zo eenvoudig geweest. In 5 simpele stappen vraagt u een offerte aan & ontvangt u deze binnen een mum van tijd in uw mailbox. Vragen? Schroom niet om contact op te nemen!

Onze keukendeuren

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Snel een offerte
  • Vragen? Bel of app!
  • Ruim assortiment