Laat je inspireren: moderne keukens

Laat je inspireren: moderne keukens

Gladde afwerkingen, vierkante vormen en strakke lijnen. Past dit perfect binnen jouw ideaalplaatje? Dan is een moderne keuken écht iets voor jou! Hoe je dit combineert en welke materialen je kiest vertellen we je in deze blog!

Combineren in de moderne keuken

​In een moderne keuken zijn er diverse kleuren die je met elkaar kunt combineren. Stelregel is: gebruik niet téveel kleuren tegelijk, hierdoor creëer je een rommelig effect. Een veelvoorkomende kleur in de moderne keuken is wit. Wil je extra warmte creëren? Kies dan voor bescheiden kleuren zoals taupe, zandkleur of groen.

Greeploze deurtjes

​In een moderne keuken kun je allerlei verschillende materialen gebruiken. Bijvoorbeeld een witte of zwarte keuken gecombineerd met grote glanzende oppervlaktes of een keramiek werkblad. Keramiek vind je trouwens veel in de moderne keuken. Net zoals RVS, chroom, metaal en glas. Handgrepen op kastjes en deuren? In de échte moderne keuken zijn deze niet te vinden! Prachtige greeploze deurtjes zorgen voor een strak design.

Gave kookeiland ideeën!

Een kookeiland is onmisbaar in jouw moderne droomkeuken. Zo kun je kiezen voor een kookeiland als bar. Felgekleurde krukken maken het geheel helemaal af. Of wil je een echte eye-catcher maken van het keukeneiland? Een wand in hoogglans zet jouw kookeiland in een totaal ander perspectief! Benieuwd naar andere ideeën voor een kookeiland? In de inspiratieblog dat we eerder schreven vind je er alles over.

Apparatuur

​Een moderne keuken is niets zonder modern keukenapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste trend: pitt cooking. Dit houdt in dat de kookpitten op het aanrecht liggen in plaats van in een apart fornuis. Hierdoor blijft de strakke, moderne uitstraling gewaarborgd.

Over Bob

Keukenrenovatie is goedkoper dan je denkt. Door nieuwe deurtjes te plaatsen creeër je al een geheel andere look.

Onze merken