Lekker veel groen in de keuken realiseer je zo!

Lekker veel groen in de keuken realiseer je zo!

De zomer staat voor de deur en alles is volop in bloei. Wie wordt daar nu niet blij van? Hoe fijn zou het zijn om dit gevoel ook te creëren in jouw keuken? Wij geven jou enkele tips waarmee je de natuur naar binnen kunt halen!

Gooi alles maar open!

​De ultieme wens van vele huisbezitters: openslaande deuren in een keuken! Maak jouw droomkeuken compleet met schuifdeuren, openslaande deuren of een halve deur. Zodra het mooi weer is kun je de deuren gemakkelijk opengooien. Extra veel groen in je keuken? Combineer de prachtige openslaande deuren dan met grote, groene planten in verschillende potten.

Lekker veel planten

​Bloemen en planten maken voor de meeste mensen onderdeel uit van een aantrekkelijke keukeninrichting. Om zoveel mogelijk groen naar voren te laten komen, zonder daar veel werk aan te hebben is het van belang om seizoensplanten te kiezen, die weinig verzorging nodig hebben. Extra leuk detail: er zijn plantennamen die worden geassocieerd met de keuken. Wat denk je bijvoorbeeld van de hippe Pannekoekplant?

Eetbaar groen

​Groen in je keuken is geweldig! Maar wat dacht je van eetbaar groen? Denk hierbij aan kruidenplantjes of theekruiden. Dit is niet alleen praktisch, deze kruiden geuren ook heerlijk en zijn erg lekker! Voordeel: je hebt ook nog eens altijd verse ingrediënten beschikbaar.

Hout, hout en nog eens hout

​Groen combineren met hout combineren maakt dat je keuken een extra natuurlijke uitstraling heeft. Voer dit materiaal door in diverse aspecten, bijvoorbeeld het aanrecht, de vloer of in accessoires en keukengerei.

Over Bob

Keukenrenovatie is goedkoper dan je denkt. Door nieuwe deurtjes te plaatsen creeër je al een geheel andere look.

Onze merken