Maak kennis met City Chique! [inspiratie]

Maak kennis met City Chique! [inspiratie]

Beton, staal, leer, marmer en hout gecombineerd met elegant zwart, wit en grijs. City Chique ademt elegantie. De gouden details maken het geheel helemaal af. Laat je inspireren door deze nieuwe keukenstijl!

Betonlook

​De betonlook is in keukenland helemaal hot. Maar niet alleen in keukens zie je dit materiaal veel terugkomen. Ook in meubels en vloeren is het mateloos populair. Creëer een dynamische ambiance door te variëren in kleur. Van lichtgrijs tot donker antraciet: wij hebben het allemaal in ons assortiment!
City Chique

Gold is for winners

​Smaken verschillen. Daarom zijn er talloze mogelijkheden als het gaat om keukenfronten. Van decoratieve ril tot aan een gouden front. Een gouden keuken te gewaagd voor jou? Kies dan voor subtiele gouden details, zoals bijvoorbeeld lampjes. Zo realiseer je toch een échte City Chique keuken!
City Chique

Voor de koffieliefhebbers

​Welke stijl je ook kiest, goede koffie kan uiteraard niet in jouw nieuwe keuken ontbreken. Ben jij een echte koffieliefhebber? Dat kom goed uit! Deze uitschuifbare lade is ideaal voor het stallen van je fancy koffie-apparaat. Zo trek je het apparaat in een vloeiende beweging naar je toe en duw je het weer terug in de kast. Bespaart ruimte en zorgt ervoor dat je keuken een strakke uitstraling behoudt.
City Chique

Over Bob

Keukenrenovatie is goedkoper dan je denkt. Door nieuwe deurtjes te plaatsen creeër je al een geheel andere look.

Onze merken