Een matzwarte keuken: exclusief, luxe en stijlvol

Een matzwarte keuken: exclusief, luxe en stijlvol

De matzwarte keuken is van deze tijd en steeds meer mensen kiezen voor deze stijl in hun keuken. Een matzwarte keuken is namelijk een echte blikvanger! Daarbij is deze stijl ook makkelijk te combineren met andere kleuren in je interieur.

Van wit naar zwart

De witte keuken was jarenlang de standaard, maar dit gaat veranderen. De matzwarte keuken breekt met de traditie van de Scandinavische witte keukens. Ga jij dit jaar voor een eyecatcher en luxe stijlvolle uitstraling? Dan is matzwart een goed idee!

Een matzwarte keuken: durf jij het aan?

Zoals we in de keukentrends al schreven is de zwarte keuken ook dit jaar een blijvende trend. Wanneer je kies voor een matzwarte keuken brengt dit naast een statement, ook een bepaalde rust in je huis. Weet je niet zeker of je wil overgaan tot een volledig matzwarte keuken? Dan kun je ook kiezen om de standaard opties te vervangen door matzwart. Bijvoorbeeld de spoelbak en kraan.

matzwarte keuken

Kies het juiste keukenblad

Een keuze gemaakt wat betreft de uitstraling? Dan is het van belang dat je jouw keuken het juiste werkblad geeft. Dit moet passen bij je keuken, maar moet ook handig zijn. Het voordeel van een zwarte keuken is dat ieder werkblad erbij past. Ga je voor een scherp contrast of houd je het iets veiliger? Ga bijvoorbeeld voor een houten keukenblad of een keukenblad van beton.

matzwarte keuken

Nog niet overtuigd?

Een nieuwe keuken is vaak een grote investering. Ben je nog niet overtuigd? Stel jezelf dan een aantal vragen.
– Wat is de stijl van de rest van je inrichting? Past een zwarte keuken daar bij?
– Wat is de grootte van je keuken? Voor een kleine keuken is zwart een minder geschikte optie, de kleur komt dan snel op je af.

Je huidige keuken een tweede leven?

Wellicht kan jouw huidige keuken een opfrisbeurt gebruiken en wil je niet je complete keuken vervangen. Dit is ook mogelijk! De keukenrenovatie is dan een goed alternatief! Door onze online renovatietool heb jij in vijf stappen een compleet vernieuwde keuken.

Over Bob

Keukenrenovatie is goedkoper dan je denkt. Door nieuwe deurtjes te plaatsen creeƫr je al een geheel andere look.

Onze merken