[Mix & Match] Gave merken uit keukenland op een rij!

[Mix & Match] Gave merken uit keukenland op een rij!

Denk je aan keukens, dan schieten er ongetwijfeld diverse merken door je hoofd. Zowel merken van keukens, als voor keukenapparatuur en -accessoires. Van inbouwapparatuur tot achterwanden: wij zetten de leukste merken van het moment voor je op een rij!

Bosch, gevarieerde keukenapparatuur

​Het merk Bosch komt vaak voor in de keuken. Zij verkopen voornamelijk apparatuur en inbouwapparatuur. Bijvoorbeeld een high-tec oven met allerlei verschillende functies, zoals een magnetron- & ovenfunctie en een stoomovenfunctie. Hoe ideaal is dat! Perfect om snel gezonde en gevarieerde gerechten mee op tafel te zetten.

Bokmerk, voor echte eye-catchers

​Een achterwand voor je keuken van Bokmerk kan zonder poespas in elk interieur worden geplaatst. De keukenachterwand kan namelijk over iedere bestaande wand worden aangebracht. De aluminium achterwand past precies over tegels- of glaswand in je keuken en is verkrijgbaar is talloze kleuren. Bij deze eye-catchers is het niet alleen de uitstraling die het doet. De achterwand is namelijk gesneden uit één vlak, waardoor er geen naden aanwezig zijn. Lekker hygiënisch en eenvoudig te reinigen.

Quooker, veiligheid boven alles!

Al bekend met Quooker? Wij leggen het graag voor je uit! Quooker is een kraan die direct kokend water levert. De kraan wordt geplaatst op het aanrecht, het reservoir zit in het kastje eronder. Je kunt zelf kiezen tussen een waterkraan met een optie voor kokend water en met een bijpassende mengkraan of voor de quooker fusion, één kraan voor warm, koud en kokend water. Allebei zijn ze even veilig! De kraan is bovendien erg handig voor gezinnen met kinderen. Met de veiligheid van Quooker zorg je er namelijk voor dat je kinderen niet direct kokend water uit de kraan kunnen halen.

Uiteraard zijn deze prachtige keukenmerken in onze showroom te vinden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom een kijkje nemen in Joure!

Over Bob

Keukenrenovatie is goedkoper dan je denkt. Door nieuwe deurtjes te plaatsen creeër je al een geheel andere look.

Onze merken