Sfeer in je keuken met deze tips

Sfeer in je keuken met deze tips

Een keuken is tegenwoordig een waardig onderdeel van je gehele woning. Hier wordt gekookt, maar ook gezellig gekletst. Vaak is het een centrale plek in huis. Elke keuken verdient dan ook nét dat beetje extra aandacht. Wij hebben tips voor meer sfeer in je keuken!

1. Warme kleuren

Wil jij meer gezelligheid creëren? Dan zijn warme kleuren zeker een must. Zwart, grijs, blauw en wit zijn koude tinten die jouw keuken erg kil maken. Kies daarom voor warme tinten zoals aarde- en natuurtinten, oranje en rood. Houtelementen maken het neutraal qua uitstraling én zorgen tevens voor warmte.

2. Raamdecoratie

Heb jij een raam in je keuken? Dan kun je kiezen voor een functioneel rolgordijn. Máár…, je kunt door bijvoorbeeld houten jaloezieën ook meer sfeer creëren in je keuken.

3. Mini-tuintje

Groen, groen en nog eens groen. Maak je eigen mini-tuintje door met verse kruiden te werken. Tip: koop een stuk hout, verf deze zwart, lijm hier een glazen pot op en doe daar de potgrond met een kruidenplant in.

4. Een comfortabel zithoekje

Creëer een fijne zitplek, waar jij even de tijd kan nemen voor je koffiebreak. Je kunt hier denken aan een diepe vensterbank waar je veel kussens in legt om neer te ploffen. Of heb jij ruimte voor een klein barretje? In zo’n behaaglijk hoekje kun je wat tijdschriften of boeken neerleggen. Zo heb jij alles op één plek voor jou ultieme geniet-moment en maak je jouw eigen coffeecorner.

Ben je jouw huidige keuken zat, maar niet toe aan een nieuwe? Dan is een keukenrenovatie iets voor jou!

Over Bob

Keukenrenovatie is goedkoper dan je denkt. Door nieuwe deurtjes te plaatsen creeër je al een geheel andere look.

Onze merken