Showroom

Unieke showroomproducten. Huidige showroommodellen tegen scherpe prijzen aangeboden!

Ga naar de actie!
Showroom

Onze keukenshowroom

Breng een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren! Wij zijn thuis in alle keukenstijlen en nodigen u graag uit in onze showroom in Joure. Hier hebben wij verschillende keukens opgesteld én volledig ingericht. Hierdoor krijgt u een goed beeld wat er op keukengebied allemaal mogelijk is. Maar ook als u inspiratie wilt opdoen!

Breng een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren! Samen met u gaan wij graag op zoek naar de perfecte keuken voor u. Bezoek de showroom tijdens de openingstijden of maak een afspraak met Bob.

Contact

De Keukenbouwer

Transportwei 3
8501 ZR Joure

Bekijk in Google Maps

0513 410 919

0624999134

info@mijnkeukenbouwer.nl

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 10:00 17:30
Wo 10:00 17:30
Do 10:00 17:30
Vr 10:00 17:30
Za 10:00 16:00
Zo Gesloten
De aanbiedingen

Wat zijn de voordelen van showroommodellen?

Scherpe prijs

Wij werken met vaste lage prijzen. De prijzen die wij u offreren zijn verkoopprijzen, inclusief alle kortingen. Door onze eerlijke en transparante prijzen komt u niet voor verrassingen te staan. Wij werken in onze offerte alles uit tot in detail, zodat u weet wat wij wel doen en wat (nog) niet inbegrepen is.

Volledig uitgerust

Wij bieden keukens aan die volledig zijn uitgerust in verschillende soorten, maten en stijlen? Bij ons bent u aan het juiste adres, wij hebben alles in huis om uw droomkeuken te realiseren. Van keukenapparatuur, werkblad, keukenkastjes, fornuis, koopplaten, afzuigkap en kranen.

Je ziet wat je krijgt

Wij adviseren u graag en geven uitgebreid advies omtrent keukens. Na het eerste gesprek sturen wij een duidelijke offerte. Wij werken alles uit tot in detail, zodat u weet wat is inbegrepen. Geen verrassingen achteraf.

 

Past altijd

De aanschaf van een nieuwe keuken is maatwerk. Daarom wordt de keuken altijd bij u thuis ingemeten. Ons montageteam zorgt ervoor dat de keuken wordt gemonteerd en kookklaar opgeleverd. Dus daarom de altijd past garantie van Bob Keukenbouwer.

Wat klanten zeggen

Op zoek naar het perfecte keukenblad, kwamen we bij Bob terecht. Hij heeft ons ontzettend goed geholpen, waardoor we nu een prachtige keuken hebben staan. Hartelijk dank!

~ Svea Reekers
Onze merken