Tover jouw keuken om met deze gouden tips

Tover jouw keuken om met deze gouden tips

Heb jij een keuken die bijna perfect is, maar nog nét iets mist? Dan is het toevoegen van een gouden touch misschien wel dé oplossing! Of je nu kiest voor een compleet nieuwe keuken of alleen een klein detail: voor je het weet sta je te koken terwijl het goud je tegemoet schittert!

Een excentrieke keuken

​Goud staat voor luxueus, opvallend en wordt gezien als een extra toevoeging aan je keuken. Er zijn twee tinten goud verkrijgbaar: mat en glanzend. Maar hoe weet je nou welke tint het beste bij jouw keuken past? Daarvoor kun je het beste naar jouw eigen woonstijl kijken. Goudtinten passen bij vele keukenstijlen, waaronder moderne en industriële keukens.


Landelijke keuken


Industriële keuken

Een échte blikvanger

​Iedere tint heeft z’n eigen kwaliteiten. Zo wordt koper vaak gebruikt voor stoelen, de achterwand of lampen. Goud daarentegen komt het beste uit in de keukenkastjes, handgrepen of het keukenblad. Ook met een donker keukenblad springt de gouden tint er goed uit. Als je het groots wilt uitpakken kun je kiezen voor een gouden kraan of wasbak, een echte blikvanger!

A touch of gold

​Is jouw keuken toe aan een upgrade? Kies er dan voor om gouden accessoires aan te schaffen. Je kunt met goud alle kanten op. Denk aan gouden keukenapparatuur, zoals een koffiezetapparaat of een blender. Ook zijn er diverse accessoires die net dat gouden tintje aan je keuken kunnen geven. Denk aan een fotolijstje, fruitschaal of een vaas. Of je nu veel of weinig goud in je keuken hebt, a touch of gold is al genoeg!

​Wil jij je keuken ook een upgrade geven? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, wij helpen je daar graag bij.

Over Bob

Keukenrenovatie is goedkoper dan je denkt. Door nieuwe deurtjes te plaatsen creeër je al een geheel andere look.

Onze merken